Trainingen nieuwe stijl

Wordt 27 juni de start van een verandering?

De tijd staat niet stil en dat impliceert veranderende omstandigheden en een andere kijk op de wereld waarin we leven. Wij zijn ook in beweging; er is afscheid genomen van Danny Warbout, die mede aan de wieg stond van onze filosofie die vandaag de dag nog steeds staat als een (Tiende) Huis. Verantwoordelijk zijn voor je eigen welzijn, pro-actief en onafhankelijk leven en je eigen toegevoegde waarde maximaal benutten.

In deze training houden wij je een glasheldere spiegel voor, waarin je alleen maar hoeft te kijken, nieuwe eigenschappen ontdekt en ervoor kiest daarmee aan de slag te gaan.

De Ontdekking is een logische naam voor een training, die vooral zelfinzicht oplevert. In de uit 3 delen bestaande training zal dat inzicht steeds groter worden om uiteindelijk zelf je persoonlijke ontwikkeling vorm en inhoud te kunnen geven voor de rest van je leven. Elke tweedaagse training (met overnachting) wordt gevolgd door een follow-up middag. Vanuit de gedachte dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld worden de trainingen uitsluitend gegeven op een Nederlandse locatie. De eerste training in deze nieuwe vorm hebben we op 14 en 15 maart afgerond met 8 deelnemers. De eerstvolgende De Ontdekking deel 1 is gepland op 27 en 28 juni. Voor meer informatie en opgave kijk je hier.

Het tarief voor De Ontdekking deel 1 bedraagt € 2.250,- ex 21% BTW + € 250,- ex 9% BTW voor het verblijfsarrangement. De complete training De Ontdekking (12 dagdelen) + follow-ups (3 dagdelen) kost € 5.500,- + verblijfsarrangementen.