Privacyverklaring

Privacyverklaring Het Tiende Huis

Het Tiende Huis hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen wij heldere en transparante informatie geven hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Website

Op onze website vult u uw persoonsgegevens in bij de volgende onderdelen:
Test(en)
Opgaveformulier De Ontdekking 1.0

Bewaartermijn
Uw gegevens worden opgeslagen op de server van de webdesigner, Zeedesign in Witmarsum. Deze gegevens worden automatisch na een jaar verwijderd.
Tevens worden uw gegevens opgeslagen op de server van Het Tiende Huis. Hier worden de gegevens zonder uw verzoek niet verwijderd.

Doeleinden
–              gegevens worden gebruikt om deelnemers te kunnen informeren over de gemaakte testen
–              bij het opgaveformulier om deelnemers te kunnen informeren over de training
–              een overzicht te krijgen en houden van deelnemers

Opgaveformulier trainingen
De Ontdekking, De Essentie en De Verdieping

Voor deelname aan deze trainingen ontvangt u via e-mail een aanmeldingsformulier. In dit formulier wordt verwezen naar deze Privacyverklaring.

Bewaartermijn
Uw gegevens worden opgeslagen op de server van Het Tiende Huis. Hier worden de gegevens zonder uw verzoek niet verwijderd.

Doeleinden
Uw gegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

– het boeken van vluchten voor deelnemers
– deelnemers te kunnen informeren over de training
– hotels te kunnen informeren over de deelnemers
– een overzicht te krijgen en houden van deelnemers
– facturen te kunnen versturen

Toegang

– Onze website heeft een beveiligde SSL omgeving
– Alleen medewerkers van Het Tiende Huis hebben toegang tot gegevens
– Back-up wordt veilig opgeslagen

Rechten

U hebt het recht op inzage, aanpassen en verwijderen van gegevens.

U heeft het recht op indienen van klachten over onze verwerking van de persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). De AP is verplicht deze klachten in behandeling te nemen.


Mei 2018