Marco Boots

Kennemer Wonen

“Het is voor mij een bijzondere ervaring dat door mijn bewogenheid collega’s in beweging komen”

Beste Martin en Danny,

Het was 2013 dat wij samen op Ontdekking gingen en een jaar later stond het programma
De Essentie op de rol. Ik kijk met heel veel genoegen terug op deze bijeenkomsten, de terugkomdagen en de persoonlijke contacten. Nog steeds maak ik gebruik van de bijzondere ontwikkelmomenten en koester ik het A4-tje waar alle leerpunten in samenkomen.

In 2015 hebben wij bij Kennemer Wonen moeten reorganiseren; andere structuur, andere functies en minder mensen in dienst. Tijdens dit verandertraject besteden wij niet alleen aandacht aan de structuur, maar ook aan de implementatie van onze kernwaarden Betrokken, Betrouwbaar, Kostenbewust en Klantgericht. Omdat tijdens de reorganisatie onze HRM-adviseur Kennemer Wonen heeft verlaten, ben ik gevraagd om de rol van programmamanager op te pakken. Niet als Business controller, maar als persoon met mijn eigenschappen en ervaring. Hoe fijn is dat! Deze nieuwe rol ‘verplicht’ mij om al mijn eigenschappen in balans in te zetten.

Zonder het fundament van Het Tiende Huis was dat me waarschijnlijk niet gelukt; in ieder geval niet met zoveel intensiteit en positief effect op collega’s. Het is voor mij een bijzondere ervaring dat door mijn bewogenheid collega’s in beweging komen. Het leuke is dat deze ervaringen mij ook weer verder helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling, stap voor stap. Dat is overigens soms nog hard werken 😉