Jolanda Salomons

Aegon

“Mijn mooiste kado ooit”

Drie keer ben ik mee geweest met Martin en Danny, mijn ‘mooiste kado’ ooit. Tuurlijk wist ik dat ik tegen dingen aanliep, wat minder soepel met mensen omging en last had van mijn eisen aan mezelf. Maar mijn inhoudelijke werk ging toch prima? Zeker, alleen met de jaren kwamen steeds dezelfde thema’s terug. Na mijn auto ongeluk liep ik eigenlijk vast, maar ging door op pure wilskracht. Die thema’s zijn nu echt boven gehaald.

 

foto_1

De kennis en zachtheid van Danny gecombineerd met het inzicht en doorpakken van Martin is voor mij goed geweest. Het samen met anderen verkennen van gedrag, de herkenning, oprechte betrokkenheid en ook plezier maakten dat ik grote stappen kon zetten in korte tijd.

Door de week met terugkomdagen veranderde ik niet alleen zelf, maar ook mijn relatie, kinderen en mijn verhouding tot het leven en werk.

 

Bonaire is speciaal
Tuurlijk was Frankrijk een mooie locatie met een liefdevolle gastpaar en supergoed eten. Maar Bonaire bracht iets extra’s door letterlijk de warmte, een extra dag om alles los te laten bij de start en te laten beklijven aan het einde. De ontspannen atmosfeer van het eiland werkte door, ik kwam letterlijk tot rust en kon echt accepteren.

Klaar met groeien?
Ik ben nog niet klaar en niet omdat ik perfect wil zijn, maar omdat het leven steeds nieuwe uitdagingen biedt. Dat pleit voor een herhalingsdag of weekend. Mij heeft het veel gebracht en dat gun ik iedereen.