Jack Boers

Intesab BV

“Dit is een verrijking”

Mensen in mijn omgeving vragen zich soms af, wat doe je nou bij een training van Het Tiende Huis? Vaak is men enigszins verbaasd en hebben al een vooroordeel waar ‘zweverigheid’ een thema schijnt te zijn. Glimlachend begin ik uit te leggen waar het echt om gaat en beschrijf ik voorbeelden waar ik mezelf heb ‘ontdekt’ tijdens de trainingen, meer duidelijkheid over mijn eigen karakter, waar het nou echt om gaat, hoe jezelf te ontwikkelen en hoe het mij heeft geholpen om keuzes te maken in mijn carrière, privé-leven. Al snel heb ik dan een echt interessant gesprek, waarbij de belangstelling ontstaat. Eigenlijk zou iedereen toch een ontdekkingsreis willen doen?

editor51-jack_boers2

Voor mij heeft het enorm bijgedragen in het maken van keuzes over mijn rol binnen mijn eigen bedrijf, beter begrijpen waarom bepaalde gebeurtenissen je enorm kunnen raken en weten waarom je op een bepaalde manier reageert. Dit…. is uiteindelijk een verrijking en brengt mij meer in balans.

Ook al zit je ‘lekker in je vel’ het is toch prachtig om wat meer te ontdekken over jezelf? Je moet tenslotte je hele leven met jezelf leven.