De Verdieping

Koppel inzichten aan concrete ervaringen

De Verdieping komt terug op onderwerpen en thema’s uit De Ontdekking en De Essentie, maar dan met een theoretische verdieping. In deze training koppel je inzichten uit de eerste twee trainingen aan concrete ervaringen. Welke effecten heeft de verandering in mijn gedrag teweeggebracht, zowel op mijzelf, als op mijn omgeving? Welke consequenties heeft dit voor nieuwe keuzes?

De Verdieping voegt kennis en inzichten toe vanuit nieuwe invalshoeken. Bewustwording van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen krijgt een andere dimensie. Daarbij besteden wij specifieke aandacht aan de verbetering van uw communicatiegedrag. Deze training behandelt onderwerpen als: karakterstructuren, denkstijlen, balans, rollen en het beheersen van interactiepatronen. Daarnaast staan we vooral stil bij ‘behoeften’, oftewel wat drijft de mens? Ook weerstandsgedrag is een onderwerp. Hoe reageren wij op weerstand en welke weerstand roepen wij bij anderen op.

Het resultaat: je zult vanuit de gedachte het totale zelfbeeld te overzien volledig sturing krijgen over je leven en je keuzes daarin. En onafhankelijk van de omgevingsfactoren nieuwe keuzes bepalen of bijstellen vanuit een gevoel van zelfbewustzijn.

Nederland (3-daags)

maandag 9 oktober – woensdag 11 oktober 2023 (2 overnachtingen) in Hotel NH Sparrenhorst, Nunspeet (let op: nieuwe locatie). Aankomst 9.30 uur op maandag, vertrek 17.00 uur op woensdag
Investering voor de training De Verdieping in Nederland € 4.901,- (inclusief BTW)

Inclusief:

  • groepsgrootte maximaal 8 deelnemers
  • training onder leiding van Martin Beljon en Esther Beljon
  • trainingsmateriaal
  • 1 facultatief intakegesprek voor de training (individueel) en 1 groepsfollow up sessie op 23 november van 13.30 uur tot 17.30 uur met Martin Beljon in hotel Tjaarda in Oranjewoud
  • kamer met bad of douche, toilet en wifi
  • volpension

Exclusief:

  • persoonlijke uitgaven
  • reis- en annuleringsverzekering