De Verdieping 1.0

De Ontdekking 1.0 en De Essentie 1.0 vormen de opstap naar De Verdieping 1.0. Deze training sluit het drieluik af en maakt de theorie compleet. De Verdieping 1.0 gaat dieper en komt terug op onderwerpen en thema’s uit de vorige trainingen. Welke effecten heeft de verandering in mijn gedrag teweeggebracht, zowel op mijzelf, als op mijn omgeving? Welke consequenties heeft dit voor nieuwe keuzes?

De Verdieping 1.0 voegt kennis en inzichten toe vanuit nieuwe invalshoeken. Bewustwording van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen krijgt een andere dimensie. Daarbij besteden wij specifieke aandacht aan de verbetering van je communicatiegedrag. Deze training gaat vooral in op ‘behoeften’, oftewel wat drijft de mens? Ook weerstandsgedrag is een onderwerp. Hoe reageren wij op weerstand en welke weerstand roepen wij bij anderen op.

Het resultaat: je zult vanuit de gedachte het totale zelfbeeld te overzien volledig sturing krijgen over je leven en je keuzes daarin. En die keuzes onafhankelijk van de omgevingsfactoren bepalen of bijstellen vanuit een gevoel van zelfbewustzijn.

Trainers:

Martin Beljon (1954) is een ervaren allround trainer/coach, die zich sinds 2002 volledig richt op persoonlijke ontwikkeling. Hij doet dit vanuit het door hem gestarte bedrijf Het Tiende Huis.
Esther Beljon (1993) is vanuit haar bedrijf Sizzecoaching actief. In het verlengde van haar Master Orthopedagogiek ligt het accent op begeleiding van kinderen en gezinnen.

 

Trainingsdata:
Vrijdag 18 september 2020, locatie Hotel Tjaarda in Oranjewoud van 9.00 – 17.00 uur (training afgerond)
Vrijdag 11 december 2020 locatie Hotel Tjaarda in Oranjewoud van 9.00 – 17.00 uur (nog 8 plaatsen beschikbaar)

Maximaal 10 deelnemers

Het tarief:
€ 275,- inclusief BTW, lesmateriaal en lunch

Aanmelding:
Voor opgave vult u onderstaand formulier in. U ontvangt daarna een bevestiging. Met het insturen van het formulier bevestigt u uw deelname. Kosteloos annuleren kan tot een maand voor aanvang van de training. Ongeveer 3 weken voor aanvang ontvangt u verdere informatie.

Titel:

Factuuradres

Datum: