De Ontdekking 1.0

We leven in een hectische tijd, moeten deadlines halen, moeten geld verdienen, moeten presteren, mogen niet ziek worden, moeten een goede relatie hebben, moeten goede ouders zijn, moeten carrière maken. We moeten heel veel, kortom we worden geleefd! Of …… laten we ons leven?

De vraag is: Wat wil jij? Ben je tevreden met hoe het nu gaat? Als je nieuwe keuzes gaat maken; waar baseer je die dan op? Hoe goed ken jij jezelf? Klopt je zelfbeeld? Weet je wat jij te bieden hebt?

De eendaagse training De Ontdekking 1.0 helpt om antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Deze training geeft inzicht in het ontstaan van gedrag en waarom dat gedrag verschilt van het gedrag van een ander. Tevens wordt duidelijk welke karakterstructuur iemand heeft en welke rol die karakterstructuur speelt in het leven van alledag. Tenslotte maakt deze training duidelijk – en dat is veruit het belangrijkste inzicht – over welke eigenschappen iemand beschikt. Met als doel dat potentieel aan eigenschappen uit te breiden en zo optimaal mogelijk te benutten. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van het Polariteitenspel.

Trainers:

Martin Beljon (1954) is een ervaren allround trainer/coach, die zich sinds 2002 volledig richt op persoonlijke ontwikkeling. Hij doet dit vanuit het door hem gestarte bedrijf Het Tiende Huis.
Esther Beljon (1993) is vanuit haar bedrijf Sizzecoaching actief. In het verlengde van haar Master Orthopedagogiek ligt het accent op begeleiding van kinderen en gezinnen.

 

Kijk hier voor reviews.

Trainingsdata:
Vrijdag 17 januari 2020 in Kwartier Noord, Katlijk van 9.15 – 17.15 uur (VOL, training afgerond)
Vrijdag 24 januari 2020 in Kwartier Noord, Katlijk van 9.15 – 17.15 uur (VOL, training afgerond)
Vrijdag 27 november 2020 in Hotel Tjaarda, Oranjewoud van  9.00 – 17.00 uur (VOL, voor wachtlijst mail naar info@hettiendehuis.nl)

Maximaal 10 deelnemers

Het tarief:
€ 275,- inclusief BTW, lesmateriaal en lunch

Aanmelding:
Voor opgave vult u onderstaand formulier in, u ontvangt daarna een bevestiging. Met het insturen van het formulier bevestigt u uw deelname. Kosteloos annuleren kan tot een maand voor aanvang van de training. Ongeveer 3 weken voor aanvang ontvangt u verdere informatie.

Titel:

Geboortedatum*:

Factuuradres

Datum: