De Essentie 1.0

Trainingsopzet:
De Ontdekking 1.0 (dag 1 en 2) en De Essentie 1.0 (dag 3 en 4) vormen samen een geheel en stellen je in staat persoonlijke ontwikkeling volledig zelfstandig te managen. De trainingen worden als compleet pakket aangeboden, maar kunnen ook apart worden gevolgd.

De Essentie 1.0
Dag 1  Normen, waarden, omgaan met de werkelijkheid (RET)
De meest opvallende conclusie van een zelfanalyse is de verbazing over hoeveel je van jezelf moet/eist en hoeveel je van jezelf niet mag/toestaat. Hoe kan het dat je moet voldoen aan je eigen norm, terwijl je dat niet wil?! Toch herkennen we dat gedrag allemaal. Bewust zijn hoe je in het leven staat c.q. wil staan en hoe jij de werkelijkheid daarin leidend laat zijn.
Deze training  geeft je concrete tools om anders te leren denken met ander gedrag tot gevolg. Overtuigingen waar je last van hebt kun je daarmee ombuigen, waardoor eigenschappen in polariteit tot hun recht kunnen komen. Leven wordt een stuk eenvoudiger.

Dag 2  Behoeften, onprettige gevoelens, communicatie, polariteiten
De invloed op je eigen denken in combinatie met zelfinzicht biedt perspectief voor verdere ontwikkeling. Maar waar heb je feitelijk behoefte aan, wat drijft jou? Welke weerstand roepen anderen bij jou op en hoe ga je daarmee om? In hoeverre is het gelukt het geleerde in de praktijk toe te passen? Is het zelfbeeld inmiddels compleet en zo nee wat ontbreekt er nog aan?
Deze training gaat in op het effect van je eigen gedrag op anderen en hoe dat te verbeteren door te voldoen aan communicatie voorwaarden. Inzicht in je behoeften en het nut van het communiceren daarvan. Weerstandsgedrag en polariteiten (uitgebreid).

Trainers:
Martin Beljon en Esther Beljon

 

Trainingsdata De Essentie 1.0 (tweedaagse training zonder overnachtingen):
Wordt nog gepland (nog 5 plaatsen beschikbaar)

Volledige cyclus De Ontdekking 1.0 + De Essentie 1.0: € 1.275,- (4 losse dagen)
De Essentie 1.0  € 795,- (2 losse dagen)
Bij aanmelding voor de volledige cyclus geldt een korting van 20% (€ 315,-) en wordt bij annulering zonder kosten een nieuwe datum vastgelegd.

Tarieven (ex BTW) inclusief trainingsmateriaal lunch/koffie/thee/water

Maximaal 8 deelnemers

Aanmelding:
Voor opgave vul je onderstaand formulier in, je ontvangt daarna een bevestiging. Met het insturen van het formulier bevestig je je deelname. Annulering tot 4 weken voor een afzonderlijke training is kosteloos. Bij annulering binnen 4 en 2 weken voor de training wordt 50% van het overeengekomen tarief in rekening gebracht. Bij annulering binnen 2 weken voor de aanvang van de training wordt het overeengekomen tarief volledig in rekening gebracht. Bij deelname aan de volledige cyclus worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Ongeveer 3 weken voor aanvang ontvang je verdere informatie.

    Titel:

    Factuuradres

    Datum: