De Essentie 1.0

Je hebt al deelgenomen aan De Ontdekking 1.0 en bent daarin tot de conclusie gekomen dat je ook op een andere manier naar jezelf kunt kijken en op basis van die nieuwe inzichten andere keuzes kunt maken. Keuzes die ‘moeten’ veranderen in ‘willen’ leiden per definitie tot een relaxter leven. Maar het verleden is hardnekkig en geeft zich niet zomaar gewonnen. Dus ga je bijvoorbeeld nog steeds naar verjaardagen of andere familiebijeenkomsten waar je niet naar toe wilt.

De vraag is of je het zo wilt blijven doen? Wil jij de omgevingsfactoren leidend (en blijvend leidend) laten zijn voor de rest van je leven. Of neem jij de leiding over om het gevoel van vrijheid te ervaren die dat gegarandeerd oplevert?

De eendaagse training De Essentie 1.0 geeft je inzicht in jouw manier van denken en leert je om bepaalde gedachten te vervangen door andere gedachten. Dit is weliswaar niet eenvoudig, maar wel te doen. Andere onderwerpen zijn normen en waarden en het accepteren van de werkelijkheid. Deze normen zijn de ankers van je karakterstructuur en je gedragspatronen en houden moeiteloos het aangeleerde gedrag uit het verleden in stand. De waarden worden door jezelf gekozen en zijn/worden richtingaanwijzers voor hoe jij je leven wilt leiden.

Een dag met heel veel keuzes die je stil laat staan bij vragen waar je tot nu toe misschien nooit bij stil hebt gestaan, om vervolgens je koers opnieuw vast te kunnen stellen en te genieten van de nieuwe richting. Dat hoeft niet drastisch te zijn, omdat ook kleine veranderingen al impact op je welzijn kunnen hebben.

Trainers:

Martin Beljon (1954) is een ervaren allround trainer/coach, die zich sinds 2002 volledig richt op persoonlijke ontwikkeling. Hij doet dit vanuit het door hem gestarte bedrijf Het Tiende Huis.
Esther Beljon (1993) is vanuit haar bedrijf Sizzecoaching actief. In het verlengde van haar Master Orthopedagogiek ligt het accent op begeleiding van kinderen en gezinnen.

 

Trainingsdata:
Vrijdag 18 oktober 2019 in Kwartier Noord, Katlijk van 9.15 – 17.15 uur (VOL, training afgerond)
Vrijdag 28 augustus 2020 in Fletcher Hotel De Eese, De Bult (bij Steenwijk) 9.00 – 17.00 uur  (training afgerond)

Maximaal 10 deelnemers

Het tarief:
€ 275,- inclusief BTW, lesmateriaal en lunch

Aanmelding:
Voor opgave vult u onderstaand formulier in. U ontvangt daarna een bevestiging. Met het insturen van het formulier bevestigt u uw deelname. Kosteloos annuleren kan tot een maand voor aanvang van de training. Ongeveer 3 weken voor aanvang ontvangt u verdere informatie.

Titel:

Factuuradres

Datum: