De Boost

Training voor oud-deelnemers

Persoonlijke ontwikkeling is een thema dat de laatste tijd permanent in de aandacht staat in een wereld waarin veel verandert. Dingen waar wij geen invloed op hebben, maar wel mee moeten dealen. Persoonlijke ontwikkeling staat voor veranderen en jij hebt dat proces al in werking gesteld door één of meerdere trainingen van Het Tiende Huis te hebben gevolgd. Een proces dat – als jij dat wil – je leven lang zal blijven duren. Hoe leuk is dat? Met de zekerheid dat we steeds dichter bij de persoon komen die we willen zijn. En maximaal genieten van wat we te bieden hebben. Maar er is veel weerstand in jezelf; de mens houdt immers niet van veranderen.

John Keynes zei al: “het probleem zit hem niet in het accepteren van nieuwe ideeën, maar in het loslaten van de oude”. Ontwikkelen gaat met vallen en opstaan en is en blijft een uitdaging. Dat vallen is geen falen, maar een stap dichterbij jouw ‘onderste’ ik. Jouw ‘verleden’ doet zijn uiterste best om je te laten blijven doen wat je altijd al deed, dat is veiliger. Maar niets is minder waar. En omdat dit een proces is dat in eerste instantie tijd en energie vraagt, is het goed om regelmatig stil te staan bij waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Even goed in de spiegel kijken en je afvragen of je wel jezelf ziet.

Het Tiende Huis wil graag met je meekijken in die spiegel om feedback te kunnen geven op vragen die dat beeld bij jouw oproept. Lig ik op koers, is mijn richting goed of wil ik een andere route volgen, welk potentieel heb ik nog niet benut, wat houdt me nog tegen etc.

Op deze dag komen de meest essentiële onderwerpen uit de trainingen aan bod en wordt er veel geoefend en uitgewisseld. Theorie is dan ook ondergeschikt aan praktijk. Voorafgaand aan deze praktijkdag kun je de onderwerpen die jij wilt bespreken aan ons doorgeven. Deze training zal je een ‘Boost’ geven om het pad van persoonlijke ontwikkeling met hernieuwde energie en vanuit een beter perspectief te bewandelen.

Trainers:
Martin Beljon en Esther Beljon

Deze training voor oud-deelnemers vindt plaats op: dinsdag 26 maart 2024 (Training afgerond)

Locatie: Parkhotel Tjaarda Oranjewoud van 9.30 – 17.30 uur (inclusief lunch)
Investering voor deze training: € 395,- ex BTW

Inclusief:

  • trainingsmateriaal
  • lunch
  • koffie/thee/water tijdens de training
  • maximaal 10 deelnemers

Exclusief:

  • BTW
  • persoonlijke uitgaven
  • annuleringsverzekering