Annemieke Mintjes

Mintjes & Co

“Trainingen die beklijven”

Toeval of niet: meerdere mensen in mijn omgeving hadden een training gevolgd bij Het Tiende Huis. Zonder uitzondering waren ze enthousiast. Ik had wat dingen uit te zoeken zakelijk en privé, en het idee om ook mee te gaan was bijzonder aantrekkelijk. Maar ik hikte – als zelfstandige – enorm tegen de kosten aan. Door het aanstekelijke enthousiasme van eerdere deelnemers en support uit mijn omgeving, heb ik toch de stap gezet.

editor50-annemieke-22_klein

Geen moment heb ik spijt gehad. Sterker nog: de trainingen hebben zoveel voor me betekend dat ik inmiddels vier keer mee ben geweest (terwijl ik nog steeds zelfstandige ben). De reden om te starten met de trainingen was dat het me dwars zat dat ik alles in mijn leven zo goed voor elkaar leek te hebben: als echtgenote, als moeder, als zelfstandige. Maar ik was niet tevreden, niet gelukkig. Nu lijkt mijn leven zo op het eerste oog misschien veel chaotischer, maar ik heb het leven nog nooit zo omarmd.

De trainers van Het Tiende Huis bieden trainingen die beklijven, je echt aanzetten om je leven aan te pakken – als je dat wilt -. En dat op een hele integere en praktische manier. Ik gun het iedereen om met support van Het Tiende Huis met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Een mooiere investering kun je in mijn ogen niet doen.