Van oud naar nieuw

Het Tiende Huis sluit vandaag haar deuren en start op 5 januari het nieuwe jaar.

2017 heeft veel activiteiten met zich meegebracht in de vorm van trainingen (in company en open inschrijvingen), coaching, persoonsprofielen en nieuwe  initiatieven. Met name trots ben ik op Gezinbalans, waar ik samen met mijn dochter Esther de eerst opdrachten heb afgerond m.b.t. gezinsproblematiek.

We hebben een druk jaar gehad met veel werkplezier en voldoening in een maatschappij die steeds meer behoefte heeft aan persoonlijke aandacht.  Burnout en depressie neemt in aantallen toe en de gemiddelde leeftijd daalt steeds verder. Het wordt tijd om de zaak maar eens vanuit een positieve invalshoek te bekijken. Bedrijven gaan langzamerhand kritischer naar zichzelf kijken en willen terug naar de bedoeling i.p.v. het systeem leidend te laten zijn, scholen stellen de leerling weer centraal en durven af te wijken van wat gangbaar is, mensen kiezen meer voor welzijn en minder voor welvaart.

Het Tiende Huis wil in die ontwikkeling haar bijdrage blijven leveren op een betrokken manier vanuit onze eigen filosofie.

2018 begint met 2 trainingen op Bonaire, waarna nog 14 trainingen volgen in de loop van het jaar. Wij blijven zorgvuldig kijken naar onze dienstverlening en hebben o.a. De Verdieping verder vernieuwd. Ook introduceer ik samen met Esther De Ontdekking 1.0, een ééndaagse training waarvan de eerste plaats zal vinden op 16 februari a.s. Hierin staan de belangrijkste onderwerpen uit de gelijknamige meerdaagse training centraal (nog enkele plaatsen beschikbaar).

Het Tiende Huis bedankt jullie voor het in ons gestelde vertrouwen wenst iedereen een prettige Kerst en een goed  en  gezond nieuwjaar met veel persoonlijke ontwikkeling.